Cepe sleden.

Tur att jag bara skriver om hur sleden jag är men jag är fan trött alltså, åt middag titta på tvn la mig i bekväm ställning och vips hade csi avsnittet slutat ups..  Satte igång det på nytt missade mitten och såg typ slutet, sånt är ju normalt. Nu är jag vaken men för hur länge kan man ju undra, för jag är fortfarande bara helt degig typ. Men men..

Vad jag egentligen ville säga är att jag nog hittat en bil jag verkligen skulle vilja ha i framtiden, till och med som röd. Jag har sett en sån i byn och en i ängelholm och ja den är liten, sportig och ser lite ut som ett ägg men den skulle passa mig (; Dock jävligt dyr så kommer ju aldrig bli en första bil, för de är redan tingat typ en likadan som pappas eller hans till att börja med, d har vi inte diskuterat så mycket om. Men bilen jag vill ha då, jo de är en Honda Civic type R

Jag har blivit kär varje gång jag sett den bakifrån och ändå har den fan varit röd och om ni känner mig så vet ni hur mycket jag inte gillar rött på cykel, moped, bil ja vad som helst där för allting ska alltid vara rött och de vill inte jag. Men den va faktiskt snygg som gul (;  Men detta är väl en så kallad drömbil för irl kommer jag aldrig att ha den.
Men va fan ska man leva för om inte för drömmar och mål?(;

puss.
Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0