Dags att öppna ögonlocken igen.

Skulle egentligen upp klockan tio men eftersom att jag visste när jag senast skulle åka så kunde jag snooza och gjorde de också. Bad, jag behöver ju lära mig att gå upp tidigt igen. Visst inga sovmorgnar till klockan två längre men elva känns ändå lite segt också. Tio är perfa. Förutom om jag tar bussen tjugo över tio (;

Men men mycket har såklart inte hunnit hända på den halvtimme jag varit vaken, mamma kom in och berättade att mannen från där jag var barnvakt igår, vi kallar han H, var och frågade vad jag gjorde idag om jag kunde varit barnvakt till 1. Synd att jag skulle köra idag, annars hade jag minsann inte tvekat en sekund. Det var ju roligt och jag behöver sysselsätta mig lite med arbeten aswell (:

Sen har jag suttit och traggat lite med brushan som praktiserade inatt, han åkte lastbil tillsammans med en annan av våra grannar. Han tyckte de var roligt och de blev nästan tolv timmars jobb så att han är uppe och "pigg" nu de fattar jag minsann inte. Jag är nästan död och jag gick väl och la mig vid tre kanske. Visserligen kom han hem en timme senare så visst har inte sovit så mycket mer än han (; men men..

Mamma, syrran och brushan är iallafall iväg och ska handla nu, så får väl se vad dom köper hem och låter mig äta innan körskolan då. De får ju egentligen bli något som inte tar så himla långt tid då jag ska åka till körskolan vid tolv tiden. De ordnar sig säkert! Nu ska jag glo runder lite innan jag klär mig och sånt.

Ha en bra dag! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0