Förlorat oskulden!

Så nu har jag precis kommit hem från en sväng till Östra. Frida skickade innan idag och fråga om jag skulle komma till Östra så jag tog bilen när mamma kom hem (eller ja först fick jag vänta en timme på brushan men när dom väl kom hem så blev de lite tjaffs och han åkte inte ens med). Sen tog jag bilen körde några meter snackade med pappa sen körde jag iväg. Det var redan mörkt då och sen har jag varit hos Frida tillsammans med Sandra och Pernilla ett tag, snackat om lördag och lite sånt. Får se, blir nog bra (: Sen tog jag bilen och körde hem igen.

Hög musik is the shiat, jag som är lite mörkrädd och sånt och gärna skrämmer upp mig själv låste nästan in mig själv i bilen för jag trodde någon skulle komma och slita upp dörren och typ ja något.. Sen körde jag med högmusik och sjöng typ hela vägen hem. Det var faktiskt en aning najs, men påvägen till Östra kändes det som en dröm, att jag skulle vakna upp imorgon och att allt var en dröm, jag har inget körkort. Ja sen kändes det som om att jag skulle sitta där och köra och sen helt plötsligt krocka och dö.

Första dagen med körkort och så dör jag, mogen tanke så. Precis som om jag inte kan köra, de kan jag ju! hihi..
Tyckte första låten som kom på radion var väldigt passande 'I'm like a bird, I only fly away' Ja det kände helt enkelt fritt att bara köra där helt själv. Så nu har jag förlorat den oskulden, att köra en lång sträcka helt själv! wii :D

Jaja nu ska jag slänga mig i säng och kolla lite på deperate housewives eller något, inne på andra säsongen nu. Så jag säger godnatt så hörs vi!

xoxo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0