Mitt tidsfördriv..

Jo som säkerligen många som inte redan vet, försökt räkna ut så håller jag då på med mitt körkort.
Jag började förra måndagen och har gått dit varje jävla dag åkt med bussen kvart över sju och vat där tills ja olika från dag till dag så de börjar ta på en men jag ska absolut inte lägga av eller lägga d på hyllan en gång till för nu är jag så jävla nära. Det har gått så himla fort fram fast nu är jag lite fast med teorin men jag kommer komma igång ännu en gång så är det. Jag har kommit igång med körningen och är i Ä-holm och kör en massa hela tiden.

Halkan är bokad och jag ska ut och slira på måndag faktiskt (: Fatta vad jag är glad, jag har ju fått tid för uppskrivning och uppkörning också fick de i förgår fast de är fleeeera flera veckor dit så de är kanske lite drygt men man ser ändå målgången på något vis och sen veta att OM en lucka kommer tidigare så kan jag få den ifall jag vill. Men jag är iallafall fett stolt över mig själv att jag bara tagit mig i kragen som jag gjort men å andra sidan när man inte har något att göra om dagarna så varför inte ta vara på tiden och göra detta nu när jag har tid till de, inget jobb eller annat som tar min tid så nu jävlar. Så snart får jag också slira runder och köra byavarv. Eller ja jag har inte pengar till de så jag lär nog inte göra d så mycket. Jag kör någon annanstans istället (; höhö..
Men nu vet ni iallafall, så nu ska jag skriva hur allt gått...


Allting började med att jag vaknade en morgon och bara va helt happy och det höll i sig ganska så länge. Jag letade jobb och sökte några utomlands sen kom de till facket Körkort och jag skickade ett mail och frågade lite om intensivkurs och dom tyckte det var lättare om jag ringde eller kom dit så redan nästa dag var jag där.

Vi bokade ett planeringsmöte en vecka senare, men trög som jag var trodde jag vi skulle sitta ner och snacka så fel hade jag. Lars som mannen hette fick mig in i bilen och vi körde runder i Klippan och de va verkligen katastrof. Jag fick motorstop säkert tre gånger för jag var ju van vid deras gamla bilar (som dom hade för två år sen). Jag var inte uppmärksam och glömde speglarna och kolla döda vinklen, så jag hade väl tur att inga cyklister kom bakom när jag svängde för dom hade vat historia.. Hans ord slog ner mig och mitt självförtroende som pappa pushat upp hamna på marken och när mötet var över och pappa kom och hämta mig övningskörde jag hem och de gick typ lika kasst.

Där trodde jag att jag hade tappat gnistan och aldrig skulle kunna köra bil mer. Så fel hade jag (tacka fan för de). Två dagar efter så tog jag och övningskörde med pappa en hel massa i villa områdena och sånt i Tyringe och allt gick galant så jag fick väl tillbaka mitt självförtroende i bilkörning (:

Sen var då helgen över och Allvaret började, jag tog bussen till Klippan varje dag den veckan.  Satt från tjugo över åtta på morgonen tills de att jag inte orkade mer, typ. Nej men satt där och gjorde allt i mina teoriböcker, gjorde pärmarna och kom till fas C på dataproven. Jag hann köra en gång i klippan med Jane sen var det så att hon hade en tid i Ä-holm så att jag fick testa köra där och de tyckte hon gick så bra att nästa lektion som var bokad i klippan blev flyttad till Ä-holm.

Happy face.. Nu väntar vecka två då (:

Ja det blev måndag och jag hade ont i magen så nervös jag var (tror jag men vet egentligen inte varför).
Det blev en lång dag då en Krisutbildning började 8.30 och varade fram till 12. När mötet var över så satte jag mig och gjorde två dataprov som var repetition som dock inte blev klarade men de får göras imorgon istället (:
Ja sen efter det så bar det på körlektion med Jane och en annan tjej. Vi började med säkerheten på bilen så gick igenom motorn och lamporna och sånt sen körde vi.

Även denna gång i Ä-holm gick bra, om inte bättre egentligen. Fick beröm för att jag blev mer uppmärksam och använde speglarna mer som jag vat för slarvig med innan. Jag fick även beröm för att jag klarade landsväg så bra, men de är ju typ de jag hela tiden kör med pappa så stadskörning är inte riktigt min grej egentligen men d ska fan gå bra (: Jag har motivationen så de ryker om de! (: Jag vill verkligen denna gången och då kommer det nog gå lättare.

Menar så här långt kom jag inte förra gången och vi snackade redan om att boka halka och jag började körskolan för exakt en vecka sen. Så snacka om att jag blir glad, de går ju snabbt om man verkligen lägger manken till de och de gör jag verkligen nu. Och de känns så jävla bra och jag är faktiskt en aning stolt över mig själv. De är jag faktiskt (:

tisdag, och körning direkt när jag hoppa av i klippan. En bra start de där fick motorstop dirr vi vände och skulle hämta upp den andra kvinnan som skulle köra. Men sen gick de väl ganska bra, hade backning runt hörn och vänstersvängar en hel del så jag kan ju säga att de inte gick bra just för att backning är inte min specialare.. När vi sen kom tillbaka till körskolan så gjorde jag två dataprov repedition som inte blev klarade denna gång heller ): buhu.

Sen hade jag blivit tvingad att komma på teorilektionen 17.30 så när kl närmade sig ett gick jag in i receptionen för att snacka om att ta tåget fem över ett och de första dom säger är 'Vi snackade precis om dig kände du de eller'
Så blev Halkan, uppskrivningen och uppkörningen bokad bara sådär. Fatta om jag är glad, visst det är ex antal veckor framåt men om d kommer en lucka tidigare ja då får jag den så känns ändå bra (: skit bra faktiskt!

onsdag, och jag körde i Ä-holm igen och det blev en hel del backning igen för jag behöver de de vet jag sen körde man en massa slingriga vägar och bestämdes att de skulle bli motorväg nästa körlektion. Gott (: Sen satt jag och höll på med teorin hela eftermiddagen gjorde två försök på repeditionfasen men klarade fan inte och då är de inte kul heller, fick ont i huvudet och ble bara trött och ville sluta.. Men läste på sen åkte jag fan hem..

torsdagen var enbart teori i tre timmar sen fick det vara nog för den dagen, nu väntar fredag och de är enbart körning då så jag ska ännu en gång till Ä-holm, ja då skulle d även bli motorväg så spännande. Måste ju även köra på körskolevis så kan inte köra som man gör med pappa de är också lite jobbigt man måste tänka så mycket mer på regler än när man kör med pappa. De är nog de svåraste faktiskt. Men de kommer nog gå bra även detta (:

Så nu vet ni , även om jag skulle hålla allt hemligt så är d inte lönt då ändå alla fattar när jag sagt förut att jag ville gå på "intensiv" men inte skulle säga när. Nu går d ju veckor och jag skriver inte vad jag gör så klart att ni säkert fattar.
Men så här ligger de till iallfall så vi får väl se hur långt tid de tar innan jag står där och viftar med kortet och hoppar jämfota upp och ner med tårarna rinnandes ner för kinderna för glädjen är total (:

 
Så vill ni samla ihopa till en present så gör de absolut inget om de slutar till en Honda civic type R (;
 kostar bara sådär 150 000kr på blocket ^^,


xoxo.
Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0