Nya planer smids i min hjärna..

Har suttit och glott runder hela dagen på nya sätt att skaffa jobb för jag är fruktansvärs trött på att gå hemma, visserligen så gör jag ju inte de nu om dagarna men även detta tar slut snart plus att detta ger ju inga pengar men slutändan av allt slit ger ju något mer, just de mitt körkort (:

Men sen när kortet är taget så är det nya tag som gäller och de där med Aupair lockar mig som fan, jag kommer åter igen få stå på mina egna ben, jag kommer va hemifrån 1år kanske och jag kommer dessutom få åka till USA (: Men vem vet om jag får något, men man kan inte sluta tänka possitivt för de leder ju ingenstans. Men jag är sjukt peppad.
Nya saker, nya äventyr, nya händelser, nytt nytt nytt.. Även om livet pausas åter igen här. Men det finns ju som sagt inget här och jag kan inte stanna för alltid och vara arbetslös bara för att..

Om livet ändå kunde va en dans på rosor utan taggar, va enkelt allt skulle varit då.
Ååå så mycket hjärnan håller på just nu och så mycket jag vill herregud man får ju erfarenhet som man kommer minnas för resten av sitt liv och man får ju hoppas man då kommer till en normal familj och inte en sån jag skrev om i en skrivpuff där barnflickan hade en affär med daddyn i huset. Inte så mysigt kanske, eller vem vet kanske en dilf? haha.
Nej sluta..

Men de jag läste om är fan bra, gratis flygresa dit och hem, veckovis lön, mat och boende gratis, passa ungarna under dagen och oftast ledig under helgen och kanske lite kvällspassning, två veckors betald semester sen när året är slut får man 30dagar att resa runt i USA om man vill, man får försäkring och grejer, arbetsvisum och massa annat. Och jag behöver inte betala något alls. Så jag tvekar inte. Har ju inte fått något bekräftat om dom andra jobben så de blir säkert inget så får ta nya tag och söka nya jobb. Man kan inte ge upp bara för något inte går som man planerar för jag vet hur mycket jag ville jobba sommaren på Cypern men så blev inte fallet så är de bara fortsätta någon annanstans.

Men just nu i några veckor framöver så ligger fokuset på körkortet men efter de så jävlar, bautasteg ut i världen hade jag tänkt. I want to ... Men sen hur långt de tar mig får vi väl se.

fingers crossed..
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0