Skruvar, spik och brädor..

Och tillsammans blev det tillslut mitt databord. Visserligen har jag kanske fyra bädor kvar som tillhör Annas hylla och sen saknas där en men vafan jag och brushan var ett jävligt bra team faktiskt (; Gick väldigt bra sen när de nästan va klart kom brushan på att en bräda skulle va där nere och den där nere skulle va upp så va bara skruva av dom och byta plats. Men de gick ju bra (; haha..

Blir väl snart att jag packar ihopa alla datadelar och sätter ihopa de på databordet, ska bli riktigt skönt att byta och sitta vid ett riktigt bord och inte något sminkbord med lådor ivägen så man måste sitta helt mongo (; haha..

Förutom detta så har de inte hänt så mycket sen sist, jag snackade en sväng med Sandra och får se ifall hon kanske kommer hit imorgon eller om dom ska ha något hos sig. Troligen lär jag annars slappa imorgon för jag kan inte ta mig någonstans i helgen, visserligen ska jag iväg på lördag men vi får se hur d går med den saken då pappa måste laga bilen, men de kommer nog lösa sig. Som alltid (: Jag är nog ändå en aning possitiv tror jag (:

Bilder kommer upp sen när jag fått ordning på allt, lite före och efter bilder kanske kan gå om jag får ihopa de på något bra sätt (: hehe.. Dessutom uppskattar jag kommentarerna på Skrivpuffen då jag faktiskt blev en aning nöjd med inlägget (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0