Wihoo.

Innan satt jag ju och kollade på 'Du är vad du äter' men sen ringde ju Sandra och störde (; så fick pausa för telefon jävlen cepa sig igen. Jag hörde henne men hon hörde inte mig så satt i köket sen och snackade. Så imorgon så blir det kanske grillning, man får väl hoppas på fint väder först och främst (; hehe. Men planen ser ut så iaf, grillning om vädret tillåter annars får vi hitta på någon annan sån där spontangrej (: hihi.. Och snacka d ska vi fan också, details ;D

Sen på fredag så är det ju fest de bjuds på så då ska jag sticka till Sandra typ någon gång där på förmiddagen sen får d bli fixning, trixning och sånt shitbananas sen partaaay ;D hihi. Fun fun..

Sen var ju även planen att jag skulle slappa lördag och övningsköra söndag men nu har ju pappas bil pajat i motorn så vi får väl se hur bra de kommer gå, visserligen kommer ny motor redan på fredag men vem vet om saker och ting blir gjorda. Man kan hålla tummarna och se vad som händer. Jag hoppas på körning ofcourse (:

Nej men nu säger jag godnatt så ska jag glotta lite film innan jag går och lägger mig, så sov gott babes och ni andra också såklart (; hihi..

xoxo.

Kommentarer
Postat av: sopkvasten

Godmorgon min vän. Klarade du dig från att bli lurad i går? Jag har laggt ner min blogg på bloggspacet men har ju på msn om du vill besöka mig där. Ha en bra fortsättning på våren

2009-04-02 @ 06:27:57
URL: http://spaces.msn.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0