Godkvällsing!

Dagen har varit händelsefull och stressig men har ändå varit en kanon dag (: wii..

Började med att jag körde till Klippan och plockade upp Sandra, vi åkte till Storköpet och kollade in hårfärgerna och efter en liten stund hade vi bestämt oss för två stycken och tog med dom till den låååååånga kön. Tack & lov kom det en ny och öppna en annan kassa som jag & Sandra halv sprang till haha.. Betalade och gick ut till bilen igen..

Körde inom Kock's (stavning?) och handlade en baguette med räkor som blev min middag, sen åkte vi till Sandra.
Första jag gör när jag hoppar ut ur bilen är att trampa i en hund... Så typiskt haha. Fick låta skon stanna ute och gå med bara en, senare sköljde jag av den och fick den ren o fin.. Aja sen började vi ta utväxten och sen satt jag och käkade min mat och vi traggade en massa sen var det dags för att sköja ut och de är så himla skönt när någon anna masserar i ens hår .. mmmm (; hahahah...

Sen hann klockan bli typ för mycket så hon fönade håret o så sen var jag tvungen att sticka, så jag ska hem till henne imorgon efter två så ska vi fortsätta. Ska sätta mig o googla frisyrer nu och se om jag hittar något annars får Sandra fria händer för jag vet ändå inte vad jag vill men man ska hålla vad man säger och min mening löd "Får jag inget jobb till sommaren åker håret" och nu blir d kanske inte riktigt skit kort men något händer. En förändring (; hhihi..

Ja sen körde jag iaf hem, tutade på syrran & Lill Linus som satt i busskuren sen parkerade jag bilen och sprang in på rummet, bytade om och glodde datorn snabbt sen var det bara hoppa in i bilen och köra ner till Statoil, men som vanligt är vi typ först. Så nu när träningen börjar tidigare ska jag nog låta syrran andas lite innan vi kör så kanske en tio minuter innan räcker? menar tar inte såå långt tid att köra ner ;P hehe.. jaja..

Satt där och vänta ett tag, blev törstig och köpte en cola. Björn sa att jag inte fick dricka den innan träning, blev extra varv . SCHYSST!! (Ja d är min nya sägning, helt beroende haha).. Sen var de dags att köra iväg och träna (i love).

Blev som vanligt först fyrkanten, sen två varv runt planen, fyrkanten med motspel i mitten, lite mer löpning med olika saker under "hepp"ljudet så som slänga sig på marken & hoppa upp o nicka en osynlig boll. Sen blev det lite skott på mål och idag även med pass till person som passar tillbaka vilket ger en himla skillnad i kraften, i love .. Sen blev det lite match där på slutet.. Väldigt rolig träning (; Låg på marken o skratta några gånger iaf. mahaha.

Ja detta var väl det mesta som har hänt idag. Men tiden har varit knapp.. Och imorgon är det nya tag.
På tisdag börjar träningen en halv timme tidigare för det börjar ju bli mörkt tidigare nu .. Men blir nog bra ändå (:
Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0