Lördag och "lan" i mitt rum.

Då har jag haft "fullt upp" hela dagen för jag har minsann inte haft tid att uppdatera idag. Men iallafall så har jag sovit ganska länge idag sen hållt på med FB x 3 då jag tog hand om brushan & My's FB's då dom inte har internet hos sig. Så klockan hann ju bli typ fem innan jag var klar med det.

Jennie kom över och åt middag hos oss då vi hade kalops och hon älskar det (; hihi. Sött.. Sen satt vi på mitt rum och snackade, jag fortsatte lite till med Farmville o sånt. Sen lämnade mami & papi oss för att åka på kräftskiva.

Minisyrran fick värsta utbrottet, tur jag har världens bästa granne. Klarade inte av att ta henne själv så gick över och Carita kom över och tog och snackade med henne och lugnade ner henne och sen det har allt flytit på här hemma. Väldigt skönt faktiskt! Men vi alla var väl trotsiga när vi var tretton? Aja.

Sen åt vi lite frallor, lillebror ringde och dom ville hem så jag och Jennie hoppade in i bilen och hämtade upp brushan & My sen körde vi hem. Nu är mitt rum fullt med datorer för vi ska typ sitta här och nörda oss inatt hahah. Jaja blir nog trevligt! För somna tidigt kommer ju aldrig gå för mig ändå, inte kommit in i drömmarnas land innan fem nu dom senaste morgnarna så denna lär inte bli mycket annorlunda..

Men trevlig helg! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0