Puh, nu är jag hemma igen!

Så körde hem till My och backade in framför lägenhetsdörren så det gick enkelt & snabbt att lasta in grejerna i bilen och köra första vändan till andra lägenheten. Upp för alla trappor (lägenheten ligger längt upp, vindsvåning). Sen tillbaka hem till My's mamma och hämta dom sista sakerna .. Hennes mamma han även komma så blev lite prat samtidigt som vi tog grejerna sen begav vi oss tillbaka till andra lägenheten där även My's syster Annie och kille var ..

Tog sista grejerna sen blev jag sittandes i soffan ett bra tag. Såg på medans Annie packade ner sina saker och My packade upp sina saker och städade lite .. Sen begav sig Annie & hennes pojkvän iväg så blev vi tre sittandes ett tag till sen packade vi in oss i bilen. Jag slängde mitt paket på posten, köpte smarre och dricka sen lämnade jag av brushan & My hos hennes mamma igen sen körde jag hem..

Sen till Fridas fråga, nej dom ska inte flytta ihopa. Det är My som flyttar in i sin systers lägenhet men eftersom brushan & hon är tillsammans typ alltid så lär vi väl knappast se han hemma igen (; Så egentligen inte, men det lär väl egentligen bli så det räknas ändå haha. (Pappa&mamma har redan börjar planera vad dom ska göra med hans rum så vem vet hahah)

Nu ska jag faktiskt läsa lite i min bok igen, den är rörig som bara den men baksidan av boken var ganska bra. Dock stod det att läsaren själv får luska ut svaren vilket jag är sämst på. Speciellt när boken är så rörig att man inte hänger med i svängarna .. Men den blir väl bättre när man kommit in i den lite mer (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0