Fredagen 25 December.

Usch ja ja, då var ännu en julafton förbi. Helt slut i kroppen är jag men det är ju egentligen ingenting ovanligt när det kommer till mig ..

Så under kvällen har vi då spelat en massa rockband, ganska kul faktiskt och jag sjöng mest och det gick ju bra sådär poängmässigt men de lät nog ingevidare rock o sånt är nog inget som är för mig direkt haha. Men ändå stolt då jag fick en 100% på någon låt...

Sen kom Jennie över på ett litet kvällsbesök och jag fick en julklapp till av henne, väldigt söt sak. En fotoram med en bild på oss två, och en liten text. Hon är en guldklimp den tjejen (: hihi.. Sen så beklagade vi oss mest och va slöa, spelade lite och sen skulle hon gå hem igen.

Jag åt lite mat IGEN (typ tredje gången under dagen, inte konstigt julen är den tiden då man går upp i vikt mest hahahahahah).. Sen joinade jag papi och mini D på rockband och spelade lite till, sen lämna dom mig så spelade jag lite själv men mina ögon går snart i kors så kan inte spela mer. Stängde ner tvn och spelet och begav mig in på mitt hundra grader varma rum, PUH...

Som sagt ögonen går nästan i kors så jag ska alldeles strax tömma sängen från julklappar sen ska jag krypa ner där och har jag tur slocknar jag på fem röda, hade varit toppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0