Lördagen 5 December.

Då har jag varit och hämtat min fulla pappa nu då, tog en evighet innan själva bussen med folket kom till jobbet där jag stod och väntade. Vänta i säkert 45 minuter, kallt, drygt o ja allt sånt. Men fick tiden att gå genom att sjunga i bilen till samma låt om och om (; Sen kom dom och dom ska ju inte säga något om att tjejer traggar för de kan fan killar/män också göra (; haha..

Lämnade av hans jobbarkompis och körde hemåt, gick ganska snabbt tyckte jag.

Innan jag hämtade papi så kollade jag på film, fick A att poppa popcorn åt mig så gick proppen så skulle brushan fixa så försvann internetet för den stora klumpen ville inte starta igen så fick kolla på någon Musse Pigg Julsaga som jag tyckte va väldigt bra och jag längtar så mycke till julen.

De finns så mycket jag vill göra och jag har kommit på världens bästa idé till mamma&pappas julklapp, för de är tanken som räknas och den är fan så jävla bra att jag vill att de ska funka så nu måste jag börja kolla upp om de hinns göras i tid och priset o sånt. Men de är lätt den bästa julklapp nånsin..

Sen har jag lite idéer till dom andra med men de största frågetecknet är klart vad jag ska köpa till putte, vad köper man till sin pojkvän? Jag har ingen som helst aning :/ Jag har inte fantasi till sånt här :P Men får väl tänka så de knakar, ta tips & idéer från andra, få han och säga något normalt han vill ha och sen fixa ihop något..

Usch va ska jag nu göra? Är inte direkt trött, hade tänkt gå ut och joina syrrans fest men den hann ju sluta innan jag hann hem så där sprack den idéen. Så får väl bli film som alltid ^^, Inte mig emot egentligen, o sällskap hade verkligen inte nekats (;

Men men..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0