Tänk att de snart är Julafton igen.

Tiden den bara springer iväg och det känns som man knappt hinner andas i farten. Jag vet inte varför jag har så stor längtan egentligen men julen är mysig för det är just denna tiden på året då familjen blir mer tillsammans och sånt.

Lätt att jag ska baka knäck, lussebullar och göra ett pepparkakshus. Ja för jag ska få julkänsla deluxe detta året. Dessutom vill jag iväg och handla julklappar, sitta på mitt rum och slå in och skriva godjul, lätt att jag också ska skicka iväg julkort detta året så ni som vill ha säg till (; haha.

Vill ha snö och kallt så isen fryser till is så att jag kan ta mig ner till dammen och åka skrillor tillsammans med syskonen, få med mig putte ut på isen, dricka varm oboy, ta och inhandla nya pulkor så att vi kan swisha ner för backarna på skolan och sen avsluta med snöbollskrig där mini D får ligga underst och få all snö i huvudet.

Ja herregud, vad är de med mig? Jag brukar alltid önska efter sommaren just vid denna tid punkt men jag vill så mycket och eftersom de ändå inte blir sommar fast jag önskar & vill så får jag väl ta vara på vintern när den är här. Vad jag verkligen hoppas på är att få en kall vinter med mycket snö, vill inte se något slask alls bara massa massa snö :D hihi.

Sen ska vi självklart fylla hela byn med våra sexiga snögubbar, vi har en deal Jennie. Don't forget (; hehe.

De är så mysigt att se all julbelysning komma upp, se fönstrena fulla med ljusstakar eller stjärnor. Måste be mami&papi att ge mig något till mitt fönster för jag har ju inget. Hade jag nog inte förra året heller men känns som ett litet måste detta året. Vet inte vad de är för speciellt med detta året men har iaf fått sån himla jul-gillar-känsla i magen (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0