Snart fyller jag år (:

Jag har egentligen inte så mycket att skriva just nu, vill nog egentligen bara fetta över en massa inlägg från min gamla blogg men det blir säkert tråkigt för dom som då följt den bloggen att titta in och enbart läsa sånt som dom redan läst förut. Men det kommer komma titt som tätt och säkert tätare än det.

Om bara några minuter så är det mina föräldrars bröllopsdag, dom firar 20år. Tänk va tiden går snabbt, fast och andra sidan så fyller jag ju snart 21 också, på lördag är det min födelsedag så jag har hela helgen planerad även söndagen för det är den viktigaste, de är då jag bara ska ligga och tycka synd om mig själv för att jag mår så dåligt efter helgensfylla haha.

Men torsdag så börjar min helg, för så fort pappa kommer hem från jobbet så ska jag åka hem till Sandra sen på fredagen så ska vi dra ut till helsingborg så får vi se om vi gör något annat ut över det vanliga eller om de blir standarn(; hehe. Sen på lördagen så är de 21års fest för min del, får hoppas på att det inte blir allt för mycket skandaler, och med de menar jag väl egentligen bråk för det är så jag ser festerna nu för tiden. Man sitter i grupper och snackar sen när kvällensslut närmar sig så är där någon som kaxar lite för mycket och så blir de bråk. hm, inte direkt något jag längtar efter men får hålla tummarna på det bästa.

Nej ska nog ta och skicka över ett inlägg till sen får de bli bingen och glo film eller vad som helst, fast först får jag käka kvällsmat också, och ska inte glömma äta de som igår^^, men vi hörs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0