Angelikas konfirmation.



Efter att jag duschat och gjort vid mig så kom folket tillbaka från kyrkan, bra tajming (; hehe..
Så gick vi ut där ute och det var dö varmt, sprang in och ut hela tiden sen fick jag tillslut byta om till shorts istället.
Sen vid 1tiden kom Sandra och vi tog varsin cider och stod i skuggan tillsammans med andra smarta människor:P hehe.

Maten serverades och det var ju himla gott. Potatissallad, rostbiff, kassler, blandsallad, rostadlök och dricka till det. mm mm mm (; Sen blev det lite showoffs när Zindy hamnade i poolen och simmade runder och lekte säl när man kastade bollen till henne. Hon trivdes som en fisk i vattnet och var verkligen skit söt.

Började fråga Angelika när hon skulle dricka och hennes svar var hela tiden "vet inte". Tillslut tog vi med henne till vårt lilla drickställe och tog en cider till henne och inom loppet av ett litet tag hade redan tre stycken cider kolpats. Haha, sen begav hon sig iväg efter att ha öppnat en fjärde och tydligen gett den till Pappa. Hon var lite rund under fötterna när hon åkte iväg till sin kompis i Öa, sådär hade hon sin första fylla! Kanske inte en karate men de är ifs bra (: hihi..

Sen åkte dom flesta släktningarna hem och grannarna kom in och drickan flödade och en del gubbar blev mer fulla än vi andra. Vissa sludrade, någon trilla baklänges på stolen och låg där ett bra tag, någon var en aning elak och någon deckade senare på kvällen.

Musiken var igång men det är inte alltid lätt att få bra musik när det är en sån salig blandning av folk haha. Sen fick vi Pernilla&André att komma så satt vi tillsammans med Linus (granne snett över gatan) och syrran och spelade "Fuck the dealer" ett spel jag kommer spela igen minsann och ölspelet. Sandra gick in och la sig för hon hade en himla huvudvärk.

Senare fick man veta att även brushan drabbats av huvudvärken och även kräkts av värmen och de. Hmm, sen blev det dags att gå och lägga sig typ. Två kanske jag gick in, började äta. Lyssna på pappa och en fyllehund när dom snackade och spela musik i köket. dividerade och hade sig.

Sen skickade jag lite sms, sen vänta jag på att andre och pernilla skulle komma in och lägga sig eller om dom skulle åka hem. Somnade nästan när d knacka på dörren och där stod mamma och pratade lite sen gick jag ännu en gång ut och kolla om dom fått tag på matti eller icke. Så halv fyra kom vi alla isäng, visst pappa och fyllesnudan var fortfarande i köket ett litet tag men sen blev det tillslut tyst i huset och utanför.

Det var trevligt även om vissa borde minska alkoholintaget eller bara chilla. Men men. Jag kan komma med väldigt smarta och bra saker att säga, men visst jag är exakt likadan. Jag kan få karatefyllor och göra värsta sakerna men sen är jag också 21år gammal och inget att ta ansvar över förutom mig själv, och jag klarar mig alltid i alla lägen. Överlever de mesta, men är man äldre så finns det saker man ska tänka på.

När alkoholen går in går vettet ut. Det håller jag med om i vissa fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0