Hej mitt inatten!

Så under kvällen har inte mega mycket hänt direkt. Mami&Papi har möblerat om i tv-rummet. Flyttat runder på hyllorna och så bara för att en ny tv ska införskaffas. Wi kankse på tiden (; höhö..  Sen fick även brushan fart på att städa och möblera i sitt rum för att han ska få in den gamla tvn i sitt rum (hur de nu ska gå hihi).

Själv har jag suttit och druckit en Caribbean Kick Pineapple, lagt upp en del av lisebergsbilderna på FB och sms'at typ hela kvällen (: Har egentligen skullat kolla film men kunde väl inte sluta nörda mig framför datorn så har inte gått iväg ännu. Men nu håller jag på att säga hejdå och är påväg att bege mig faktiskt (; höhö..

Idag fyller min morfar år, så vill faktiskt tillägna en rad åt honom och skriva ett Grattis till han här (: Grattis älskade morfar <3 Så skulle vi nog åka och fira han på lördag, får hoppas jag är pigg på det för kvällen innan är det 20årsfest.

Nej nu måste jag på toaletten innan det händer en olycka här, sen beger jag mig vidare till sängen och kollar någon film eller serie har inte riktigt bestämt mig. Så nu säger jag iallafall Godnatt till er (även om jag skulle återkomma inatt igen hehe)

Kommentarer
Postat av: myrann

Det är träning, Petra tar den.. för jag går på penicillin i 10 dar.. så får se när ja börjar repa mig. Och ja, jag är nog man när jag är sjuk, hhahaha. lika gnällig iaf, om inte värre.

2009-07-14 @ 00:30:44
URL: http://myrann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0