It's a wonderful day (:

Vaknade ganska så tidigt idag, det är nog närmare 45 grader på mitt rum på morgonen. Jag vet inte hur jag ska göra för att det ska hålla sig svalt som det är typ på natten då solen försvunnit för längesen och det är lite svalt ute som sedan rörsrunder i mitt rum och tar ner temperaturen. BAH, jag kan inte sova normalt för det är så varmt, får nog införskaffa mig AC på rummet ^^, haha. Så är det när man har fönstret på den sida där solen går upp och håller sig mesta delen av dagen. men men, ska väl kanske inte klaga så mycket egentligen, är väldigt glad att det är varmt nu (:

Aja sen kunde man inte försöka somna om på nytt mer för min morbror började banka på dörren och då fick jag nästan en hjärtattack. Han tyckte att eftersom han väckte brushan kunde han väcka mig också. Snällt (; Men jag låg kvar ett tag till, tills mamma började spela högmusik och storstäda inför morgondagen. Jojo tack.

Elva gav jag upp och gick och satte mig vid datorn lite. Sen åt jag typ brunch och sen smörjde jag in mig och la mig och solade lite. Väldigt skönt om jag får säga de själv, sen tog jag åter igen ett litet dopp i poolen. La mig och solade ett tag till sen kom ett stort moln och jag gick in och duschade av mig. Nu är det fortf. molnigt ute så jag ger nog upp solningen för idag. Kanske går på det igen på söndag om det är väder till de (;

För imorgon finns det ingen tid, ingenting för solning alls. Det är konfirmation här för min lillasyster Angelika och det börjar ju direkt efter man vaknat. Sen blir det gäster som kommer hit och det kommer bjudas på Potatissallad, kassler och rostbiff. Sen på kvällen blir det att vi dricker lite. Mamma har även satt lite av sina cider på kylning för hon och Carita (next-door grannen) ska väl också dricka lite (:

Aja detta blev nog skrivet för denna gång! Ha det bra (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0