Utgång Ängelholm.

Det började med att jag åkte hemifrån, pappa var snäll nog att köra mig. Vi åkte inom Statoil vid skåneporten så jag kunde ta ut pengar sen åkte vi motorvägen till Östra och hem till Frida. Jag var som tur var inte jätte sen. Men Sandra och Pernilla hade redan hunnit dit samt korkat upp drickan så jag var inte så långt efter, öppna en cider dirr och pratade på en massa då jag är hes och älskar att höra mig själv prata då hahaha. (vet jag är efterbliven).

Sen började vi spela fuck the dealer och jag blandade till mig en "baby" WhiteRussian (bestående av kaluha&mjölk). Så spelade vi på och killarna blev lite senare men sen trillade även dom in (och dom = Danne, Rille och Robin) så spelade vi lite till och jag hade druckit för mycket så fick gnälla lite över uppsvälldmage och Robin försökte få mig till att rapa en del men gick inte så bra haha. Sen försvann de och vi var på de igen, spelade ölspelet och sen blev klockan halv tio.

Pernilla & Frida ringde sina föräldrar och bad dom skjuta upp skjutsen en halv timme så vi hann dricka lite mer. Blev fixning lite sådär innan vi åkte, drack upp drickan och så sen hoppade vi in i bilarna och åkte mot Ängelholm. Jag Pernilla och Sandra åkte med Pernillas mamma, så snackade vi massa och skrattade en hel del. Blev avsläppta typ vid torget så gick vi förbi alla öltält sen begav vi oss ner vid ån och kissade i buskarna där haha.

Sen begav vi oss till Tres men de va dö varmt så gick därifrån igen, ner för att se om karaoken var kvar på Saloon eller inte och de var den YES!!!! :D Sen stack vi tillbaka till öltälten och där för att möta upp killarna. Stod där ett tag sen blev det att vi drog tillbaka till Tres och satt där nere ett tag. Robin spelade lite black jack, ganska kul att kolla på, sen drack vi lite till och sen begav vi oss till Saloon och sjöng. wiii jätte skoj! :D

När det började bli dags för stängning drog vi tillbaka till tres och dansade lite sen gick vi ut och svalka oss, jag svettades pöh varmt som attans! Väntade på André sen åkte jag, Sandra och Pernilla hem.
Åt natta mat hemma hos Sandra bestående av kycklingfilé och potatisgratäng. Mums cepe gott :D Sen gick vi och la oss.

En riktigt rolig kväll, och karaoken var verkligen pricken över i:et för jag älskar de :D wii hihi.. (Bilderna från förfesten hamnar på FB när dom blivit signade).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0