Hannah Montana the movie!

Har redan skrivit en gång, jag gillar barnfilmer sorry.. Jag är en tjej som ofta ligger på soffan och tittar på Disney channel en sleden söndag när baksmällan slår in osv osv..


Filmen handlar om Miley Stewart, hon kämpar för att hinna med skolan, vänner och hennes hemliga popstjärneliv som Hannah Montana. Hannah Montana blir allt mer populär och det håller på att ta över Mileys liv.
 
Efter att hon slagits med Tyra Banks i en sko affär och krashat hennes bästakompis födelsedagsfest så tvingar hennes pappa med henne hem till bondgården Crowley Corners för att hon ska få en dos verklighet. Äventyret slutar inte här även fast det är ute på landet. Nej istället börjar nya möjligheter som slår med vänskap, dubbeltrubbel, kärleksbekymmet och familjeband.

Jag kan själv säga att jag först trodde att det skulle vara en film riktad mot dom yngre tjejerna men när jag såg den så var den inte så farlig. Jag har sett värre filmer kan jag säga. Plus att jag inte gillar Hannah Montana serien på Disney channel glor aldrig, bytar dirr. Kanske för den är dubbad kanske för att de är en helt annan sak. För filmen är bra tillskilland från serien..

Nej första halvan av filmen skrattade jag en hel massa faktiskt (syrran kom in en sväng för hon trodde hon hörde mig gråta när hon var på toa men icke, de va skratt:P)
Sen när slutet närmade sig så kom några tårar, även om filmen är lite förutsägbar som många andra så får den ändå 3 av fem möjliga blööbies..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0