Tredje året irad!

Första året var 2007 när vi satt i soliga magaluf och åt och drack gott. Andra året var förra året (såklart) då vi satt vid deras bord och åt och drack och så var det i fredags, tredje gången gilt som jag och Sandra firade midsommar tillsammans.

Jag körde hemifrån typ tjugo över fyra, så lämnade jag av syrran i Perstorp och sen körde jag och hämtade upp Pernilla och hennes grejer. Sen körde vi hem till Sandra. Saga kom ut och hjälpte oss in med grejerna och började berätta om dagens händelser och försöken att få dit sina kompisar. Fixa skjuts, dricka ja allt men nej ändå otacksamma kan jag tycka.

Sen satte vi i trefingertången och fixade mitt hår, Sandra kom hem med Rebecca och en annan tjej och tjejerna trillade in och drickan korkades upp. Började köra lite ölspel och började typ lära känna varandra, lite senare kom fruktfat fram och dricka rann ner så man sprang ju på toaletten ett antal gånger. En film blev även inspelad när jag sandra och pernilla håller på att fula oss HAHAHAHA så jävla rolig och vi är inte normala för fem öre (;

Simon och hans lilla gäng kom även dom senare på kvällen, och några lämnade oss för fest i klippan men det gjorde inget vi hade roligt ändå tyckte jag :D     Lite hångel där, lite sexsnack där, lite dricka där, lite rökning där.
Sen gled festen mot sitt slut, jag och sandra åt lite nattamat bestående av någon pasta,kyckling låda med wokgrönsaker i också, skit gott var de, verkligen (: Sen gick vi o la oss.. Sjöng lite rasmus på luffen och sånt tydligen d minns jag inte (haha jag halv sov kanske?:P)

Vaknade sen tjugo i tolv på lördagen, en aning sliten kan jag säga. Fräshade till oss sen åkte vi till Klippan och träffade Rebecca där så åt vi pizza. Shit dirr jag kom in i pizzerian höll jag på att må illa för de va så varmt så jag rörde knappt pizzan. Så jag bad om en kartong sen när vi skulle gå så fick jag ta med pizzan hem till Sandra igen.

Sen spenderade vi mesta delen av dagen i soffan framför tvn, åt lite popcorn och hade de allmänt skönt (:
Gick o la oss ganska sent ändå för vi såg film efter film fast å andra sidan såg vi ingen film från början haha..

Idag gick vi upp runt halv ett, men kändes som den var typ tre att man sovit i evighetes evighet. Läste lite tidning och sen begav vi oss till Klippan och åt pizza (mm bra sånt haha). Sen stack vi hem till Simon och spenderade hela eftermiddagen där. Vid typ halv åtta tiden åkte vi därifrån för jag orkade inte mer.

Jag behövde komma hem, byta kläder och bara chilla i min ensamhet. Och nu väntar man bara tills nästa helg, klassreunion va roligt (: hihi. Sen torpadagarna .. Kommer nog bli bra,.

Aja hoppas ni orkade läsa annars får ni stå ert kasst. Hoppas ni haft en bra helg aswell (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0