Drinktips.

I gamla bloggen så körde jag veckans drinktips, men jag har så liten variation när jag är på puben att det ofta blir det samma så jag tänkte att jag kör lite tips när jag kommer och tänka på någon speciell, istället för att bara tipsa.

Jag började smått nämna denna drink igår i ett inlägg och körde typ storyn bakom men vi tar de igen. Jag trodde från början att jag inte skulle gilla denna drink, jag menar bara blanningen är ju ehm kanske inte något man i vanliga fall dricker. Men samtidigt så ville jag testa den bara för att få reda på vad jag tycker. Jag är inte såå rädd för att testa nya saker, eller de beror på.

Men drinken i frågan är då:
Bloody Mary
fyll ett glas med is och häll upp
4cl Vodka.
Fyll upp med tomatjuice
smaksätt med sellerisalt, peppar, tabasco, worcestershiresås (stavning) och pressad citronsaft.

Men när jag smaka den så gillade jag den, den var fyllig och man fick en mättande känsla. Och detta är ju också den perfekta drinken att börja med om man är bakis. Det är myten iallafall men jag har aldrig själv testat (sen säger ju många att första biran också hjälper så what do i know)

Sen i Bulgarien så var alla i baren förtjusta i tomatjuice så jag började gilla de, sen för någon månadsen så var jag på city gross med mamma och där köpte vi tomatjuice (som dock pappa drack upp ganska snabbt efter att jag nämnde att jag öppnat den) Sen igår märkte jag att pappa köpt en så nu sitter jag här med ett litet glas med tomatjuice och lite salt.
mums, de mättar väldigt bra bara ett glas. Kanske byta ut de mot middag? höhö. Nej skoja.
Men där har ni allafall de tipset, och har inte för förutfattade meningar för kanske kan drinken överraska er och ni kanske till och med gillar den?(;
Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0