En runda på Väla&Ikea.

Igår ringde Sara och fråga om jag ville följa med henne till väla och ikea idag, och jag som inte har så mycket bättre för mig sa ja. Så imorse hade jag ställt klockan på typ tio och sånt, så ringde den och jag va ändå lite pigg så försökte vakna till liv men somnade och vaknade typ halv två och fick värsta paniken och trodde jag klickat sara när hon ringde för jag trott d va alarm men checka telefonen och märkte att hon inte hade ringt.

Så gick upp duschade och fixade disken, så ringde Sara så hade jag en halvtimme på mig att bli klar, så föna håret och sminka mig lite och skrev ett snabbt inlägg och sen kom Sara så åkte vi först inom Väla där vi var ett tag inne på H&M och sånt sen blev de bakadpotatis blev fett mätt usch för mätt ^^,

Sen var vi klara så blev det ikea och vandra runder där och jag blev helt kär i vissa saker, jag är ju ingen ikea människa i vanliga fall jag har kanske vat där en gång på flera år så de va ganska kul och va tillbaka, hade säkert kunnat gå runder i timmar där inne helt sant. Fixade lite lampor och jag tog några ljus och sånt sen gick vi till kassan och väl framme så gick vi i en sån konstig kassa jag aldrig varit med om innan haha, kort också och jag hade bara lösa pengar så sara fick ta mina varor och jag betala henne istället. Lite typiskt att jag lägger märke till de när man är framme hahaha.


Sen begav vi oss hemmåt och nu står bakning på schemat, usch lite sleden är jag men bakning och sånt nu sen får vi se om jag ska träffa Sara igen ikväll eller de blir för sent . Och imorgon är det släktkalas sen är det ganska skönt att allt stök är över, och nu kom jag också på att jag måste fan städa mitt rum :S åååh.
Kul att komma på nu när de nästan är för sent för de.. Men men, hörs senare..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0