Inte intresserad..

Jag är i detta fallet kanske en typisk tjej, för tjejer dras väl typ till barbie dockor och killar till bilar och jag är inte det minsta intresserad av bilar. Inte alls, så när en person frågade mig vilken min drömbil var så kunde jag inte svara vilket han då tyckte va superdumt för ALLA har ju en drömbil, men nej inte jag..

Ända bilen jag är intresserad av i nuläget är pappas Saab, och den är inte världenssnyggaste bil, inte ens Pp's snyggaste bil men allting handlar inte om snyggt i mina ögon. Jag älskar pappas bil därför att den är så himla lättkörd och typ den ända bilen jag inte kan få motorstopp på (och nej den är inte automatare^^) Nej men super skön att köra med och super lättkörd och sen är den heller inte ful. Så nu får jag väl bara få ett kort så att jag kan låna och köra den tills jag får en egen bil (: Oktober it is? (: hihi..

Men satt inne på blocket och kollade lite och hittade en skit snygg saab, kjolpaket, blå lakerad och super snygg men ofta jag betar 100.000kr för min första bil. Skulle inte tro d^^ hehe. Sen kolla jag på garaget för han hade länkat och såg dekalen för jag snackade med pappa om att jag skulle vilja sätta saab gripen typ på motorhuven eller något tycker d lät snyggt så hade denna killen den gripen typ vid bakrutan , väldigt snyggt (: Men nja  den bilen blir ju inte min hehe...

Men när det blir snack om bilköp så lär ju pappa få hitta bilen för jag kan ingenting om de så lika bra att få de ordentligt gjort (:

Annars?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0