Puh, now it's done.

Gick ut tillsammans med Zindy för typ en timme sen så började jag städa, tog huset, tog mesta delen av tomten bakom och framför huset, fick kasta boll med Zindy en massa, sen rota runder efter pantburkar med mera.. Allt de på typ en timme, hade gått mycket snabbare utan Zindy för hon kom in springandes med bollen hela tiden och ville egentligen bara busa en massa. Puh blev jävligt varm av att springa runder och ha mig hela tiden.

Men som tur så va de bara ett rum som behövde städas, men en ölburk låg bredvid sängen och när jag hällde ut ölen så fick jag mig en liten suprise för där trilla ut en kodis, den är säkerligen gammal för man har ju hört den del. Men det är en annan story..

Men känns iallafall skönt att de är någerlunda städat där, såg ju ut som värsta bombnedslaget först, skulle nästan tagit före och efter bilder ^^, Får vi väl vänta och se när jag får göra allt om igen efter nästa fest, men de lär dröja skulle jag tro.

Vill ni se lite bilder från i lördes så har Anna lagt upp de i detta inlägget, tycker hon lyckades riktigt bra med bilder för kvällen, själv fick man kanske sju bilder och de va inte ens jag som tog dom, de va Ralleballe (; haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0