Helgstart..

Känns som det är typ söndag eller något sånt idag, fast jo det är de ju om man räknar färgen på dagen men annars är de ju bara fredag idag! Nice..

Gårdagen då, jo jag kom hem till Sandra och all stress jag kände hade jag inte behövt känna, jag var ju ändå först:P Jaja sen kom Pernilla och vi började med ölspelet sen kom även Frida och Danne så satt vi och drack ett tag sen drog vi ner till firandet, men dom fick inte ha något bål så de va vi utan. Stod där ett tag, stack in hos Matti en liten sväng sen drog vi hem till Sandra igen och de blev lite kallt. Jag hade inte druckit särskilt mycket för jag var inte dirket så festsugen och så va jag mest trött pga all stress under dagen. Allt som skulle göras och all körning, så att festen sluta tidigt gjorde inte mig så mycket.

Så gick jag och sandra upp o la oss i hennes säng och jag somnade inte så snabbt även om jag var trött, låg och tänkte för mycket. Men tillslut somnade jag..

Sen idag vakna jag några svängar och somna om igen, sen vakna jag när Sandra stack med hennes mamma för att hämta Saga. Jag klädde på mig och sen väntade jag en timme på att Frida skulle ringa så vi kunde sticka till Väla. Åkte inom Familia sen in till Väla sen City Gross. Sen hem till Sandra och hämta bilen, jag kunde inte starta Gps:en så jag fick gissa mig till hastigheten på bilen för bussens hastighetsmätare funkar ju inte ^^, höhö. Men ja de funkade ju ändå.
Jag är ju hemma nu, sen fick jag veta av brushan att pappa och min morbror ska iväg och köpa en sak till bilen imorgon sen kan förhoppningsvis jag köra den efter de. För vi köpte en rem till motorn för någon dags sen men de va samma stl som den vi redan hade så vi kunde inte använda möget. Men snart så (:

Hur hade ni det under valborg då?(:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0