Jag har en dålig dag!

Allt för att jag inte fick sova, ibland så vill man bara sova ut. Känna sig utvilad när man vaknar men icke. Nej istället skulle mamma prångt ge mig luren och jag var tvungen att tröttsvamla med grannen så jag bestämde att jag skulle köra och hämta han i Öa senare när han kastat klart. Men ja de är ju kul sånt.

Så jag är irreterad, helt utan anledning. Gnälliga svar ger jag även om jag inte borde. Så ja jag har en dålig dag. Jag insåg det för ett tag sedan, musiken hjälper inte speciellt mycket, inte bouncing balls på facebook heller. Jag känner egentligen inte för att festa alls, fast jag brukar knappt göra de längre. De kommer alltid när jag träffar folket, eller om de kommer så kommer de då. Så de är bara åka dit, jag har fan köpt present och det blir tydligen mat där som jag redan sagt ja till så blir kvällen inte bättre så är de bara ringa mamma så åker jag hem igen. Ska inte förstöra för alla andra bara för att jag själv inte mår speciellt bra..

Men bara för de känns såhär nu betyder de inte att de gör de länge, menar jag är hungrig så kanske allt löser sig när jag får mat i magen vilket jag får om ca en halv timme kanske. Så ja vi ska inte förvänta oss de värsta (även om jag alltid gör de för då kan d bara bli bättre).. För jag brukar va tjurig när jag är hungrig och då botar alltid mat (;

Men ikväll är det 20års fest iallafall, trevligt att komma till Perstorp för en omväxling. Får hoppas att det blir roligt också (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0