Lördag!

Gårdagen..

Vi tog faktiskt cyklarna tro det eller i, så vi trampa oss ner till ica köpte lite kött, sockerdricka och lite små saker sen trampa vi oss hemåt igen. Eller ja "hem".. Startade grillen som för övrigt cepa sig igenom hela eftermiddagen/kvällen haha. För vi fick knappt fyr, skulle nog tömt grillen först men maten blev klar och vi satte oss där inne.
Det var jag Sandra, Saga och Byrlen så krängde vi. mums va minsann gott (: och jag tror också att vi klara oss igenom middagen utan något cepe hände^^ höhö..

Sen startade vi filmen 'It' jag hade aldrig sett den förr och vi kolla lite sen knacka d på rutan och vi ble lite rädda så var det Lollo så kom hon inom en sväng fast åkte ganska så snabbt igen. Vi började dricka lite och vi kollade på filmen samtidigt som Brylen var piccaso på Sagas ben och vi satt och snacka knasigheter. Filmen blev bara mer och mer cepe och vi tittade mindre och mindre. Min vinflaska gick ner mot botten och senare gick Saga och Byrlen och la sig. Jag och Sandra ville dricka mer men drickan var slut så jag gav mig ut och skicka till två personer i hopp om att någon av dom hade dricka, den ena sov och svarade inte och den andra festade, men hans fest var för långt bort för att vi ens skulle orka ta oss ut till cyklarna.

Kollade på American Pie naked mile och jag dreglade åt han den heta stifler sen zappa vi runder lite och gav upp hoppet och somnade sen tillslut runt tre kanske..

Vaknade idag vid halv elva tror jag, Saga och Byrlen kom ner och d va lite sura miner. kul och vakna till (; Jag va mest seg ett tag för mina ögon tar sig en halvtimme-timme att vakna ordentligt. Aja vi började städa undan , bädda sängar och sånt sen sa vi hejdå och körde åt samma håll tills dom skulle på statoil o jag hem (:

Kom hem men de va precis sen ringde telefonen och pappa fråga ifall jag kunde hämta mellansyrran så jag körde till Pp och plockade upp henne och nu är jag äntligen hemma. Ska bara slappa nu, helt sleden:P hihi..

Det har varit två helt sjuka dagar helt klart (; Men d har också varit roligt haha. Tyvärr låg kameran i väskan hela tiden så några bilder har jag inte. Men ni överlever kanske ändå (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0