Onsdag, men samtidigt lördag.

Eftersom att det är röd dag imorgon så räknas denna dagen som lördag MEN när man kör förbi skolor så har dom sänkt hastighet mest för att man ska va beredd på barnen. Och därför är d sänkt men idag eftersom d räknas som lördag så behöver man inte köra dom 30 km/h som d oftast är utanför. Men borde man egentligen inte göra d ändå eftersom att det faktiskt är en skoldag? Lite dubbelmoral här kanske? Eller kanske jag som tänker alldeles för mycket? Idk (;

Efter att jag ätit mig mätt så satt jag och lyssna på massa musik, sen körde jag töserna till Ö-a eftersom att jag ändå behövde tanka och då hade jag självklart med pappa och hans kort (; höhö. Träffade mamman i familjen till personen töserna skulle va med så släppte av dom på Statoil sen körde jag och pappa hem igen.

Sen jag kom hem så har jag mest lyssnat på musik, lite ny musik till bilen hade jag tänkt mig. För just nu lyssnar jag ändå bara på Untouched och Halo när jag kör, mest untoched för gillar själva musikmusiken i den låten (: hehe.

Om två timmar ska jag va i Öa och hämta lillebror och hans flickvän, va gör man inte. Ännu ett poäng till att vara en snäll stora syster (; höhö. Jaja tills dess ska jag nog se ett avsnitt av desperate housewives sen får vi se va som händer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0