Skadad liten My.

Inatt vid tre fick jag släcka ner datorn för det blixta och åska som fan ett tag, jag somnade ganska snabbt efter de så vet inte hur länge de höll på men säkert inte länge.. Sen vaknade jag någongång runt halv åtta och skulle på toaletten och kunde knappt gå så ont jag hade i mina vrister, den högra mest. Sen la jag mig och sov igen.

När jag finally gick upp där vid tjugo i tolv så kolla jag vristerna och den ena sån bula ut var ganska så svullen, så kanske inte konstigt jag hade ont, men de måste varit för att jag träna igår fast jag hade ont för jag har inte slått mig där så. Men ja de som inte dödar stärker och jag klarar av lite fysisksmärta, de får man tåla för skadorna kommer nog avta när man har tränat upp kroppen och den är van vid att man springer, sparkar och har sig..

Ja sen begav vi oss till Öa för jag skulle bla ha dricka tills imorgon, och tur jag slapp köra för d är ju Örkelljunga dagarna nu och massor med folk överrallt, och jag tyckte vi såg släkten från mammas sida överrallt, men kanske inte konstigt den delen är ju från Ö-a (; hehe. Inom systembolaget, inom Coop sen till banken och sen hem.

Nu ska jag snart slänga min mat i micron sen ska jag köra syrran till Ö-a när hon är redo för de, själv ska jag minsann bara slappa ikväll. Om inte för huvudetsskull så åtminstånde för fötternasskull. Springa kan jag inte köra, försökte springa med Zindy där ute men gå kan jag utan probs. Visade pappa och han sa att jag skulle linda in så de är ju tur vi har en sjuksköterska i familjen så mamsen har plåstrat om mig och nu är d bara ta d lugnt (: hihi..

TREVLIG HELG! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0