Sleden sill!

Så jag kom lite sent till körskolan men d gjorde inget för jag fick ändå vänta lite på brushan och syrran, sen körde vi till Pp vilket vi då också va sena att möta pappa, lämnade av brushan och körde till träningen. Fick springa ett varv dirr.

Sen har de varit skottträning, mottagning och diverse grejer och jag tycker att de går åt fel håll för mig. Blir tröttare och tröttare för varje träning och tycker konditionen borde bli bättre för varje gång , sån tur har jag inte ^^,. haha. Flö två gånger, ena gången för att jag fastna under en fot och kom inte låss^^ hahahahah. Sen andra gången halkar jag i backen fy fan va d gjorde ont i baken kan jag säga er^^, Men nog fick jag mig några skratt iaf:P

Sen blev det statoil och jag fick betalat medlems avgiften så nu är jag fotbollspelare på papper, eller ja medlem i en klubb iaf (; höhö. Tog min gratis glass på statoil tog den nya magnum chokladen va den nu heter, men den va inte värd dom 23kronorna som den skulle kostat. men men. Sen lämnade Josse sina fotbollsskor till mig så ska använda dom nu ett tag så ska vi bara hitta ett par till mig o syrran , kanske strumpor och benskydd också och shorts sen är vi fan redo på allvar ;D höhö..

Efter de så tänkte jag att jag skulle inviga byavarv för min del men icke. Såg Anna, Sara, Stiff och Fidde så stod där ett tag och snackade istället. Sen begav vi oss hemåt, kom innanför dörren sen ville brushan ha skjuts till Öa så jag sa d kostar två cheeseburgare men icke hade han pengar, men skjuts de fick han minsann ändå. Snällsyster har jag ju sagt att jag är (; höhö.. Så skjutsa han och försökte burnade lite, se grupptryck från lillebror ^^,

Inom donken påvägen hem sen körde vi hem och nu är vi hemma. Ska upp tidigt imorgon, skjutsa syrran till tåget vid nio. Se igen snällpoäng för att va storasyster ;D höh..

Nu ska jag slänga mig i säng och bara slappa, vilket blir glo på desperate housewives I guess ;D haha..
Ha de bra, och sovgott (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0