Träningsvärken har börjat kicka in ^^,

Lönt typ sent på kvällen att det kommer, men vet ju att boten är mer träning och det blir det ju på tisdag igen (: Längtar fan redan hehe, inte bara kul att röra på sig men jag gillar ju att spela fotboll och har gjort ända sen jag gick på Oderljunga skola och det var ju mer än halva mitt liv sedan jag gick där (; Men den har vi roligt också, fick in en del skratt och en full träff i syrrans huvud med bollen (de va ju dock inte meningen) haha. Så vi får väl se va som händer på tisdag då:P

Imorgon är det 20års fest som står på schemat och presenten är köpt. Inte för jag hade en susning vad jag skulle köpa men detta får va bra. För jag hade säkert inte ens behövt köpa något, men menar 20 är ändå en lite speciell ålder så jag kände för att ge något (:

Sen på söndag ska jag dammsuga bilen och fixa skivan då, nu har jag inte lika mycket press då jag inte längre kan köra bilen. Eller jag kan säkert men jag vill inte riskera att däcken skulle sprängas eller få punka då den jävla skruvsaken hamna i en skåra i däcket. Inte så kul, knappt haft bilen en vecka och redan kört och skadat den^^, Kul och bra sånt ju. Aja ska inte gnälla mer..

Ska sitta här och lyssna på musik ett tag till sen ska jag bege mig i säng, kolla något avsnitt av grey'an eller despan sen sova några timmar. Blir nog bra det.. Kommer kanske mer musik tips ikväll, ifall jag hittar några bra (:

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0