27 November.

Så jag åkte hem till putte igår ju och han vann om jag får säga min åsikt. Han spelade när jag kom dit, vilket jag var förvarnad med på sms där jag bara skulle gå in för han var fast i spelet tills jag kom. Så satt där och kollade lite sen startade vi en film som vi inte va så inne i, startade en ny. Tubse kom och vi kollade lite sen gav jag med mig och lät dom spela igen..

Va ganska kul och se i början sådär sen blev jag sleden och gäspa en massa, dom fick tillslut sluta spela och startade en film istället. Putte var söt och ville att jag skulle sova över då kl blev så mycket hihi. Jag har haft ganska tur ändå, för jag tycker han är bäst (men d får han klart inte veta:P).

Så jag stannade där och vi somnade väl tillslut nångång där tidigt på morgonen, blev väckta halv åtta av tubse som skulle till skolan men inte gick vi upp för de. Snarare x antal timmar senare :P Putte började trixa med en låt, Tubse kom hem och dom började spela dj hero igen (varnar alla från att köpa de, ni blir hjärntvättade! ^^)

Sen skulle dom iväg och jag köra hem, men jag var snällast.se och körde dom till hyllinge på deras äreende sen lämnade jag av dom, sa hejdå och körde till örkelljunga och handlade allt jag skulle ha inom donken och köpte lite färdkost blev kräkmätt när jag kom hem och sitter nu och dricker både hustler och somersby päroncider, mums (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0