Barnpassning och nu stress.

Varför jag ens måste sätta mig vid datorn vet jag inte, det är lite som att man är dö mätt på mat men ändå får man plats med godis. Precis så är det med stress tid men finns ändå tid att sitta här (; hahaha..

Iaf gick upp halv åtta, åt frukost drack ett glas mjölk följt av vitaminvatten. Pigg, vandrade dit. Plocka undan efter maten, fixa med disken sen har vi mest kollat på tv hela dagen och jag känner mig som världens bästa barnvakt för jag somnade typ på soffan där ett tag. Sen fixade jag middag och sen lite mer tvtittande till pappa A kom hem. Han hade inte fått veta att jag skulle hem två så jag kom nyss hem. Är lite stressad och sånt men får stå mitt kast då jag själv sa jag kunde va barnvakt.

Aldrig mer, för jag är trött. Vill sova en timme men då hinner jag nog verkligen inte bli klar. Fast visst, de tar inte såå jävla långt tid men ändå gillar inte att stressa egentligen och jag tror jag kommer bli räääcer full idag :S Känns som en katastroffylla men jag ska försöka göra tvärtom. För jag åt mat där borta (jag ska äta en gång till innan jag åker) men som vanligt blir jag äcklad av maten och vill bara kräka av tanken av maten i min mun så matlusten försvinner fast jag går runder o är hungrig. I hate this!

Men duschen kallar, så ska alldeles strax in där en snabbsväng. Ja sen får vi se hur de blir. Hoppas batteriet till den rosa kameran håller för tänkt ta med den även om bilderna inte blir så bra så blir d ändå några bilder (om jag nu inte glömmer kameran hemma som vanligt)..

Nåja, inget mer gnäll nu. Fredagen har officiellt börjat nu (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0