My fyllde 18 i veckan.

Och det firades med fest igår. Vi anlände där runt sex snåret och inväntade andra gäster sen bjöds det på mat och dricka. Maten var riktigt god och jag såg snabbt jag inte var den ända som mosade potatisen och dränkte d i sås (; hahahahaha..

Träffade väldigt många roliga personer, vissa jag träffat innan och vissa var helt nya ansikten men man klickade direkt ändå. Var riktigt roligt och det kommer komma upp en snyggedansvideo på FB senare , jag dog! haha. Så bjöds det som sagt på dricka hela kvällen så satt med en cider i näven typ hela tiden, visserligen drack jag kanske tre cider på tre-fyra timmar men sen blev man manad till att dricka så de åkte ner ganska snabbt senare.

Festen gled mot sitt slut och jag skulle gå till bilen så tittar jag bak och säger hejdå till två personer, ser inte den stora stenen framför mig och kände mig som bambi på hal is och höll på att flyga i skiten haha som jag skratta sen istället.

Hem för att plocka med mig nya saker sen skulle syrran träffa sin kille i Pp så hon fick skjuts av pappa sen åkte vi till Åstorp så jag blev avlämnad hos Putte. Blev lite rädd först när de va någon okänd kille som gick ner o öppna, de skulle va ett skämt men jag reagera inte föräns jag stod i trappan så de blev inte som dom tänkt haha..

Så gick upp och där satt dom och nörda sig, drack lite och lyssna på musik och sånt. Såg liten snutt av Bert sen va de sängen som kallade.

Fick värsta ångesten när jag äntligen orka kolla klockan och den var halv tre, skulle tagit tåget fem i tre blivit hämtad i Pp och sen va barnvakt fyra men ble inte riktigt så. Stress smsa papi & mami så pappa fick komma och hämta mig sen åkte vi hem.

Hann hem, byta kläder, borsta håret, tänderna, dricka ett glas oboy sen vidare och vara barnvakt.
Fixa lite 'fika' sen blev de tvn, kvällsmat, isäng med minstningen, tv, isäng med dom andra och sen tv, få dom att sova vilket inte gick så bra sen kom päronen hem och jag kunde vandra hemåt, vilket snarare blev springa som alltid när de är mörkt. Men får så satans ont i halsen och hjärtat dunkar så hårt så d känns som d ska gå igenom revbenen .. Världens sämsta kondis, dör ju av trapporna upp till putte också haha.

Jaja men detta har varit en rolig helg och de finns en del bilder att lägga upp från festen igår också. Allt hamnar på FB så småning om, ska bara orka lägga in de på datorn först..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0