Vilket väder!

Blåste och regna en del när jag gick ut till bilen för att köra till putte, var inte så farligt att köra till en början men det sluta med att jag höll typ 90 på motorvägen, fick vattenplaning lite halvt som nästan gav mig en hjärtattack och sen tog det jätte långt tid att komma fram så jag tänkte för mig själv, ta inte motorvägen hem!


Pappa hade ringt så skicka mess för o fråga vad han ville, så hade ambulansen ryckt ut förbi huset och han blev orolig men de var inte mig så lugna puckar (; Gick ur bilen och upp till putte så kollade vi på film, sen kom även Tubbse hem, sen kom Tobbe o fjällan på besök . HAHAHAAHA, no words needed ^^,

Sen åkte dom hem, blev lite film, killarna käkade mat och sen va de bara ångest över att behöva köra hem sen när de va sån jävla storm utanför fönstret. Men tror nog inte de var vår tur att dö för stormen lättade och regnet sipprade när jag körde putte till jobbet.

Sen när jag var mellan Pp & OD så körde jag försiktigt för kunde ju inte veta om något oplockat träd låg på vägen, låg välta träd lite här och var i diket så lika bra att va försiktig. En blinkbil stod och körde in på någon väg så dom höll väl på att plocka träd från vägen o sånt.

Sen när jag började närma mig OD såg jag belysningen släckt NOOOOO ingen ström, sen kom jag lite längre in och strömmen va tillbaka och bara YES! Så jag kunde sätta mig här, kan troligen kolla film o roa mig med de under natten. Om stormen inte blir jävligare vill säga...
Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0