Ett nattligt inlägg.

Tänkte skriva lite om min lördag innan jag går och lägger mig.. Körde hem till Sandra och där blev det ut på trappan för en liten rökarrunda och sen tog vi våra grejer och skulle åka och tanka på shell bara för att ha något att göra, blev där ett ganska bra tag och höll Frida sälle under sitt arbetspass hihi..

När klockan närmade sig åtta begav vi oss mot Sandras place, inom Tess & Ellie först för att hämta våra saker, blev upp på en cigg och en massa prat och skratt i soffan där. Trevligt, sen fick vi sticka hem för att äta lite kycklingfilé med tagliateli och mögelostsås mmmmm va gott (: hihihi..

Efter maten packade vi in oss i min bil och åkte hem till Fraajd, såg klart på fotbollen där vi losade mot vårt grannland danmark men gjorde ändå flest mål men gälldes ju inte pga offside & shit.. MAAAAH.. Sen stängdes tvn av och vi har pratat hela natten, ränt på toaletten och varit ute på balkongen. Haft en väldigt trevlig kväll tillsammans med mina älskade tjejer (:

Sen blev klockan mycket och Frida ska jobba imorgon så vi fick bege oss hemåt, lämnade av Sandra hos henne och körde sen hemåt via motorvägen. Fick nästan hjärtattack när en vit stor fågel nästan flög in i min ruta ); läskigt och sen har jag sjungt Pink's dont leave me låten hela vägen hem då jag råka lägga in låten två gånger på skivan haha.. Nice den är ändå sjukt bra så (:

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, klockan börjar bli mycket (: hihi.. Så godnatt och sovgott! (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0