Nanny My i farten igen!

Efter att ha käkat middag och lyssnat lite på musik och sånt så var det dags att bege sig iväg till familjen A.. Minstingen satt och åt sin kvällsmat, näst minstingen hade fått lite feber och pappa A var lite stressad, sa hejdå och försvann..

Jag fixade med sista matningen på lillen sen blev det tv en liten stund sen dags och lägga lillen i sängen. Fixade kvällsmat till dom andra barnen och dom åt och var glada (eller något hehe). Efter det blev det mer tv tills dom andra också skulle i säng.

Läste läsläxan och diskade undan och sånt från kvällsmaten. Kollade på tvn och försökte trösta nästminstingen varje gång hon vaknade till och grät .. Var lite jobbigt för jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, vad jag kunde göra men hon fick sin napp och jag hämtade vatten, tröstade henne och hon vakna o somna om vart annat. Antar det är så de är med feberbarn..

Sen kom mamma A hem och hon fick statusuppdatering och sen gick jag hem. Eller gick och gick gjorde jag inte, jag springer alltid hem när jag beger mig hem i mörkret.

Med andan i halsen slängde jag mig i mamma&pappa's säng och berättade lite snabbt om kvällen sen satte jag mig vid bordet och åt lite tårta..

Får se vad kvällen har att erbjuda men har ganska mycket serier att underhålla mig med. Vilket kan behövas, för man vet aldrig hur lång natten blir (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0