Fredagens utgång!

Började med att jag åkte och plockade upp Saga & Sandra hos dom, eller ja jag skulle egentligen gjort det men det blev Sandra som tog deras bil till Tess istället. Sen drog vi upp till Tess&Ellie och förfestade där med musik, aphjärna och annan dricka. Blev lite snurrig i huvudet och mådde smått illa innan vi hunnit komma iväg.

Men friskluften hjälpte mot båda delar, vi vandrade mot busshållsplatsen och jag skratta åt Tess så jag låg på marken och knappt fick luft, de va ganska kul. Sen väntade man i evigheter på bussen, hade allsång i bussen tillsammans med några killar som mest tyckte vi var jobbiga för vi va för högljudda.. Jaja..

In på knutan, kissa (som alltid), mötte upp Tobbe o hans kompis, fick båtbiljett, inom tapaz för shott och ännu ett toalett besök, på båten och där var baren stängd så blev en vända och sen av igen. Påvägen av så körde man "Who's fucked up, I'M FUCKED UP!!!" .. Gick så vilt till att tess och saga låg på golvet innan vi hann av båten. Jag åter igen skratta så jag inte fick luft och hoppade runder bland folket och bara försökte få luft mellan skrattattackerna..

Av båten, hem till Sverige och in på Tapaz för ytterligare shot sen in på Stinsen där de blev en fesen whiterussian som smakade enbart mjölk så fick lite kaluha påfyllning. Satt vid ett bord och helt plötsligt var typ alla väck o där satt jag och pratade med mattias som verkligen inte kände igen mig, o så längesen va d inte? idk :P hahaha..

Sen stängde de och vi ugglade, blev donken och bråk med irreterande utlänningar som inte ville lämna oss ifred och bara satt där och va allmänt störda med din mamma och anklaga en för o va rasist för man ville bli lämnad i fred men jaja... Grr..

Lite bråk, och en massa telefonterrningar .. Jag & Sandra tillochmed pratade in ett väldigt fint meddelande på Sillesröstbrevlåda med "snälla snälla snälla svara" och en massa annat flumm.. En främling ville låna min telefon för ett snabbt samtal och för de fick jag 20kronor, tack tack ^^,

Tillslut gav vi upp för alla verkade sova så vi leta svart taxi och kom till Östra för enbart 200kronor, skillat men han va nog lite sur sen när han förstod hur långt de var. Men d va ju inte vårt fel :P haha..

Lite nattamat och sen dirr i säng, blev terrad själv så jag fick stänga av ljudet på telefonen sen sov man gott! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0