Godnatt.

Kul att så många är intresserade av mitt gnällande, för ja jag kan ju tycka att ju mer jag gnäller ju fler läser och desstu oftare as well.. Nåväl, jag bjuder ju på det själv annars hade jag kunnat skriva det i min personliga dagbok, för ja en sådan skriver jag också. Gillar att skriva.

Just nu ligger jag på normalnivå, inget negativt at the moment. När mamma var och lämnade pengarna till mig satt jag ju med tårar längst kinderna och när hon krama mig och fråga vad de var så gick de ju bara utför ännu mer. Efter ett kort snack gick hon och senare fick jag ett sms från Jennie som undrade ifall hon skulle komma över osv. En väldigt söt person för jag svarade inte på de ändå kom hon över en stund senare, frågade ifall jag ville ha en kram sen forsade tårarna på nytt och jag pratade av mig lite.

Det är bra att jag inte är den ända i världen som tänker cp. Att det faktiskt kanske är vanligare än jag tror att vara helt efterbliven i huvudet. Efter en stund gick vi över till henne, satt i köket tillsammans med Carita och mamma senare gick Jennie och la sig och jag satt kvar en stund.

Nu är jag hemma och som sagt känns det som normalt at the moment. Har fått en hustler av mamma , energikick tills imorgon. Efter praktiken ska jag tillbaka till Pp, hämta bilen, köra hem till putte och prata & umgås och allt sånt som vi gör.
Snart är det Valborg och det har jag redan fixat en lösning på, ska sova hos putte från torsdag- fredag så att jag kan ha min bil i Åstorp för jag hinner inte hem och hämta den på fredag då jag slutar halv 5 och halv 6 ska vi vara i Hyllinge och spela ölbrännboll och sånt. Dock ska jag försöka att kompa som det så fint heter, försöka få sluta tidigare så att jag kan hinna fixa mig, duscha och allt sånt som behövs innan vi måste sticka vidare..

Nåväl, det är bara tisdag än så länge så behöver ju inte ta ut allt i förskott ifall att allting blir pannkaka.

Godnatt & sovgott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0