Söndagen 11 April.

Så vi stack hem till Weke på fest i fredags. Hade med mig en flaska vin, fruktsoda och typ tre cider eller något. Vinet var ju ruskit äckligt men med tillräckligt mycket fruktsoda så gick det ju ner iallafall. Vi var inte asmycket folk men jag hade ändå ganska så trevligt och kvällen gled mot sitt slut och man träffa folk i dörren när vår taxi kom för att ta oss tillbaka till Åstorp.

Vaknade upp riktigt jävla bakfull med ett hårt dunkande hjärta och ett illamående som kom & gick precis som det själv ville. Låg i puttes säng tills det var dags att bege sig hemåt. Körde, hämta min laddare orkade inte ens byta kläder sen åkte jag till Sandra. Väntade in Pernilla.

André skulle testa sin nykel i Sandras bil, låste och kunde inte låsa upp vilket var katastrof då Sandras bilnyklar satt i bilen .. Ooooops.

Jag &  Sandra gjorde vi oss sen började vi spela lite dricka spel, tog fram cyklarna och cykla hem till Matti som hade fest. Var mest bara små tjejer som råstrirrade ut Pernilla mest hela kvällen. Jag drack typ två cider och ett halvt glas baileys under kvällens gång. Kommit på varför jag ska sluta dricka, jag njuter inte längre. Jag måste tvinga ner drickan så tror jag fördruckit mig på allt utom drinkar på krogen men det är för dyrt att livnära sig på så då får man kanske trappa ner istället som sagt.

Vår uttré blev inte så lyckad den heller. (kan ju inte säga entré då vi skulle sticka hem)

Matti skulle krama Sandra hejdå, han var aspackad. Flyger över trappräcket och drar med sig Sandra som hänger och har nacken helt sne så jag helt seriöst trodde att hon brötnacken och dog för hon var helt stilla. Matti slog huvudet i marken & stegarna som låg där så han fick skrapsår i pannan men Sandra klarade sig med ont i bakhuvudet som tur var. Men hon vinglade till lite så yr var hon nog. Hemskt var de för både jag och Macke trodde helt seriöst dom skulle dö men sen efter chocken lagt sig kunde man inte hålla skrattet ifrån sig och skrattade mest åt de. Även om det i början typ skrämde livet ur en.

Vi tog cyklarna och cykla hem till Sandra, drack ett glas vatten gick på toaletten sen la vi oss och jag somnade ganska fort då jag var en aning trött. (kanske cykelfärden som tog musten ur en?)

Vaknade imorse av att Sandra gick ur sängen men orkade inte röra mig så jag steg upp först kvart över tolv. Gick upp till henne och Eva som låg i evas säng och kollade på tv. Sen gick vi ner och var sociala, satt även ute två svängar solen sken riktigt jävla nice idag alltså (:

Åt lite, fixade vid mig lite sen drog jag hem till Putte. Beställde pizza/sallad, körde och hämtade de. Stod på balkongen, käkade mat, kollade film och hade lite slagsmål. Vardagsmat med andra ord. Jo så helgen har varit helt okej och vädret förbättrar allt för man blir glad av sol.

Sen har jag ingen aning ifall jag ska till AM imorgon eller inte då jag inte fått svar från min coach så får väl stiga upp kl 8 och ringa dit och höra. Nåväl, morgondagens huvudvärk (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0