The sun smiles at me.

Jag orkade inte sitta inne och tänka mer så jag gick ut och över till grannen istället för jag visste att mamma skulle sitta där så jag gick dit och satte mig i hennes knä och (inget ovanligt) grät lite. Dom fråga vad som var fatt och jag sa att jag skulle sakna Fegge så mycket och Carita undra hur länge han skulle vara borta då började jag skratta och sa att han kom hem igen på måndag. Ja säger då de.

Snart dags att säga hejdå också, inväntar mitt sötaste sms ever från han. Tror pressen är för hög så det blir nog inte något jätte bra men jag sa att jag behövde något att titta tillbaka på när jag sakna han som mest.

Jag har gått och blivit en toffel, det finns inget annat ord. Att jag skulle gå och bli så beroende av en annan människa hade jag aldrig förut kunnat tänka mig för jag har alltid klarat mig bäst själv. Jag är starkast ensam, det märks ju nu också hur ont det gör pga beroendet till en annan människa.

Nåväl satt ute och snackade där i solskenet, var faktiskt väldigt skönt ute även om blåsten var en aning kall. Blir att dra över till grannarna ikväll också för vi ska grilla och något alkoholintag blir det väl även om jag dock inte ska dricka för mycket för blödig som jag är vet jag annars hur kvällen kommer att sluta.

Trevlig helg allesammans! (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0