Recension - The last song.


Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv blev uppochnedvänt när hennes föräldrar skilde sig och hennes pappa flyttade från New York till ett strandhus i en mindre stad. Sedan dess har Ronnie varit arg och frånvarande och hennes mamma bestämmer att Ronnie ska spendera sommaren hos sin pappa, en före detta pianist. Här tar en otrolig historia om kärlek vid, historien om den första kärleken och historien om kärleken mellan far och dotter. (KÄLLA.)

Jodå så att, sista halv timme har tagit väldigt långt tid. Snart är filmen slut och mina kinder är dränkta. Jag vet att sorgliga filmer ska ses själv för då får man ut känslan & tårarna. Sitter jag med andra (som inte själva gråter till filmer) gör jag bara allt för att inte tåras. Men nu ligger jag bara & tänker på hur jag skulle kännt. Jag hade trillat ihop och inte kunnat stå upp, för dom är mina stöttepelare och utan dom hade jag inte överlevt.

Tyckte dock att filmen var lite seg i början, hade väl inte intresset med mig men när slutet kom och allt det där känsliga kom in i bilden så var jag helt tvungen att gilla, jodå så filmen är sevärd för dom som gillar kärleksfilmer, tonårsfilmer, familjefilmer & bölefilmer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0