Onödigt arbete.

Eller får man väl säga att det var en chans att verkligen städa, vilket innebar dammtorka och sånt mög också. Jag är väl inte den som älskar att städa direkt men databordet blev tomt, det torkades av. Datorn blev fönad, jag fick sån äckligkänsla i halsen efter att jag försökt blåsa bort dammet där inne så tog hårfönen och fönade istället haha. Good work.

Sängen snurrades ett varv och sen var det dags att få upp tvn på väggen. Papsen kom och hjälpte mig, själv hade jag aldrig klarat det så vi skulle börja men det blev paus i arbetet för att åka ner till systembolaget och handla dricka. Jag köpte en flaska Asti och en flaska Black Tower, så hoppas att det räcker men eftersom jag inte ska på en brakfest eller festa mig redlös över huvudtaget så är det nog bra.

Efter besöket där så började vi. Monterade ihop väggfästet och sen upp med det på väggen. På med tvn and its done. Efter det så hade jag lite problem med att veta hur jag skulle göra med databordet så jag skippar. Mitt rum ser ut som en enda röra men detta är tillfälligt. Datorn och en del grejer som stod i datorbordet förut är på plats igen. Sitter trångt med sängen princip i ryggen, men som sagt tillfälligt. Ikväll inviger jag min nya tv, borde nog hitta någon bra film att kolla på. Godis finns ju kvar sen igår då jag handlade en väldigt stor påse.

För den som inte fattade vad som var onödigt arbete så var det såklart att tömma datorbordet för att sen inte flytta de utan låta det stå kvar vilket gjorde att jag bara får ställa tillbaka allt på plats igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0