En död mus senare.

Fick tillbaka glimten i ögat och energi av hustlern så jag tog på mig jackan & moon bootsen och vandrade ut med en glödlampa och en skål med vatten, diskmedel och en trasa i. Låste upp dörren, tände lamporna , startade musiken och förstod vad lillebror menade med spränga högtalare för det lät verkligen inte bra.

Började rätta till mattorna, flytta borden, sopa undan skit sen syrrans fest, ställde undan stolar, slängde fyllda sopsäckar och torkade av dom äckliga borden. Gick ju undan & gick ganska bra. Fick besök av pappa en sväng för han skulle väl mest kolla och meddela att han skulle testa elda i kaminen imorgon. Så ja blir nog bra.

När han gick igen fortsatte jag rätta till mattorna och gick under ett bord för att lyfta de och rätta till. Jag började skrika, skaka och sprang in till pappa. "Vill du komma ut igen där ligger en död mus under en matta". Såklart hade han inte lust till de utan skulle ta de imorgon så jag fick så snällt gå tillbaka utan sällskap.

Dock ville jag få allt klart idag så jag tog en mugg och började fösa in svansen och typ miiiii'hade mig och skakade. Va rädd att den skulle börja leva och röra sig igen men den va stel som en pinne typ. När jag väl fick i den i muggen visste jag inte var jag skulle slänga den så sprang runder med handen utsträckt  och skrek lite till. La den i en påse och sprang sen ut och höll på att spy i en snöhög. Fick harkla mig och spotta slem ist för inget kräk ville komma.

Sen va de bara gå in och på städningen igen. Flyttade rätt borden, ställde iordning stolarna, stängde ner musiken, släckte ner och tog soppåsarna och slängde i soptunnan sen gick jag in. Tvättade händerna och sitter nu här. Väntar på samtal från Sandra sen ska jag ta en dusch för jag känner mig väldigt smutsig på något sätt. Usch.

Det var väl allt för denna gången, have a nice day.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0