Lördagen 20 Februari.

8 days to go.

Åkte hem till Sandra igår tillsammans med Pernilla och hennes syster Karolin. Började med att Sandra klippte Karolin och sen mitt hår lite, behövde klippa luggen lite. När vi var färdiga med de så skulle vi åka till pizzerian och träffa Lollo & Sanella. Dock hade vi lite problem att komma ifrån Sandra då jag hamnat i en snödriva jag inte kunde slira mig loss ifrån hahahaha. Efter en del puttande av Sandra & Pernilla och en hel del gasande från min sida så kom vi tillslut loss.

Körde ner till pizzerian och delade en pizza med Pernilla, ruskit gott och blev fett mätt. Orkade knappt röra mig efter det hehe. Nåväl efter en stunds umgänge där nere drog vi tillbaka till Sandra. Snöade gjorde det också, inte alls kul. Men va inte så farligt just då.

Satte oss i köket och lyssna på musik och snackade, sen blev klockan dags för mig att åka hem och hämta dricka för att senare åka till putte. Kan ju säga att det tog en väldig massa tid för motorvägen var inte tvåfilig utan en stor väg. Såg inte alls mycket mer än bara vitt och vägarna var inte plogade, körde 90 på motorvägen och de händer ju inte ofta. Men hem kom jag utan att hamna i diket, hade bara i tanken att jag inte ville ringa hem och säga de.

Bytade om, sminkade mig i racer och tog flaken sen hoppade jag in i bilen och körde mot Åstorp. Inför Klippan rondellen satte jag mig på bromsen och bara slirade , blev fan rädd & ska aldrig mer utsätta mig för detta. Aldrig mer ut och köra i sånt snöväder. Läskigt satan!

Men kom hem till putte helskinnad, kom samtidigt som Micke så vi hade följe till trappen. Han var en hjälpande hand också. En gentleman som bar ett av flaken för jag inte orkade båda. Mötte Tobbe som snällt var nere och öppnade för oss så fick han ta andra flaket för jag orkade inte de heller haha.

Gick upp och satte mig i puttes soffa sen började vi dricka. Spelade spel och sen stack Tobbe & Micke så det bara var jag putte & weke kvar. Blev lite full så jag gick med på att sjunga lite hahaha. Nåväl roligt, jag älskar ju att sjunga så de gjorde vi sen blev det nattamat och film.

Jag blev nog fan ruskit full också, ändå drack jag inte så farligt mycket. Men jag tål nog inte öl haha. Vet inte om vi ska på de idag igen men de skulle inte förvåna mig vi har ju dricka så det är nog störst chans att de blir så.

Killarna är just nu iväg och handlar på netto, men dom kommer väl in genom dörren vilken minut som helst eftersom dom skulle ta bilen till Netto, vilket är onödigt för de är gångavstånd hahahah.

Annars har jag inte så mycket att säga, nu hörde jag dörren där nere stängas så nu rycker dom snart upp dörren. Vi hörs gott folk! Trevlig helg (:


Kommentarer
Postat av: sopkvasten

Men vad katten har du blivit mörkhårig.

2010-02-21 @ 21:12:22
URL: http://spaces.msn.com
Postat av: mysaan

svar till sopkvasten. Ja jag ville testa på en förändring så fick bli färga håret mörkt och nu trivs jag väldigt bra i de hehe (:

2010-02-22 @ 01:01:12
URL: http://mysaansvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0