Norwegian style.

För ni har väl hört Norge historien om mössan vs hjälmen. Om inte får ni leta för jag kan inte mer än att dom väljer mössan framför hjälmen för hjälmen gick i sönder när den kastades ut från en höghöjd...

Nåväl jag klädde på mig termobyxor, halsduk, jacka, vantar och MÖSSA. Så kommer lillebror med hjälm på huvudet så jag frågar om jag också måste ha de men de behövde jag inte. Så Norwegian style på den.. Gick ut och hoppade upp på fyrhjulingen och jag lovar det var de läskigaste jag gjort detta året. Fy fasen!

Jag tyckte det gick snabbt och lillebror körde bara och sladdade en massa där ute i skogen och jag skrek väl mest att han skulle sluta och att han skulle sakta ner för det gick för snabbt. Skit läskigt att glida över den lilla vägen och se snödrivorna närma sig. Trodde helt seriöst vi skulle landa i den och jag tänkte hela tiden att jag skulle dö och att jag skulle valt hjälmen för den hade skyddat mer.

Men hem kom vi helskinnade  tack och lov, han frågade om inte jag också ville köra men jag tackade snällt nej. Jag väntar till snön är borta för om jag inte ens litar på han när han galen kör hur skulle jag då kunna köra? Jag som inte gillar slira runder när jag kör. Precis så när våren kommer & snön försvunnit, då sitter jag och gasar runt på den lilla fyrhjulingen.

Men i helhet så var det faktiskt ganska roligt, tar vi bort de läskiga så var det t.o.m väldigt roligt! Men läskigheten tog över och jag skrek så där av ganska .. hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0