U can call me the Babysitter!

Så då var jag hemma och har fått tid för datorn igen. Blev en liten kväll hos familjen A. Äldsta dottern var iväg på simskola så jag hade bara hand om dom tre yngsta barnen idag, minstingen satt och kollade på tv medans jag och dom två mellersta M&S spelade spel på köksbordet. Efter en runda där jag troligen kom sist så fixade jag vid kvällsmat till dom, mackor & mjölk.

Sen var det dags att stoppa minstingen i sängen, sa godnatt & stängde dörren. M & S hade fått på sig sina nattakläder sen satt vi och kollade på tv mest, jag spelade lite spel på mobilen sen blev klockan dags för sängen, borstade tänderna och letade upp snuttefilten till S så att hon skulle kunna somna.

Gick ner och kollade på simpsons en stund, sen upp och kolla så alla sov. Sen ner igen och inväntade pappa A och äldsta dottern. Stod och snackade en liten stund sen begav jag mig hem i mörkret och snövädret.

Hade gärna sett att snön sluta falla nu, visst är det roligt med en vit vinter men ifall man inte utnyttjar det med att åka pulka, ha snöbollskrig eller så så är snön inte så himla rolig längre. Speciellt inte när man ska köra bil, gillar verkligen inte att glida runder på snön med mina jätte dåliga däck. Så jag hade gärna sett att våren kom nu! (;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0