Fredagen 8 Januari.

Så när tjejerna kom så började vi direkt hugga in på maten, och snackade en massa o sånt innan vi gick vidare till soffan. Startade filmen "Land of the lost" eller vilken ordning orden nu skulle vara i. En rolig komedifilm iallfall..

Efter filmen så blev det ännu mera snack och vi traggade i närmare två timmar, det är så bra att ha vänner som man öppet kan snacka om allt med utan att 'skämmas' eller vad man ska säga. Att helt enkelt kunna öppna sig och dela med sig, I love it (:

Sen blev det tyvärr dags för dom att åka hem då både Sandra och Frida ska upp tidigt imorgon för skola vs jobb. Sen blir det väl troligen hårfixningsdags nästa vecka. Ska inhandla färg och grejer sen får vi se hur vi gör. Längtar lite smått till förändringen (;

Har även fått en liten längtan efter mer pulkaåkning tillsammans med vännerna. Hade varit ganska så kul och dra ut ett gäng och åka. Vi får väl se hur länge snön stannar och om vi hinner..

Men tack för denna kvällen, har varit riktigt roligt och ibland (läs väldigt ofta) behövs sånna kvällar då man bara pratar om allt, även om allt sagts redan så är det ändå kul o snacka. Hihi..

Nej nu blir det lite farmville sen får vi se, musiken strömmar ur stereon och återigen blir jag på fest humör. Dock ingen utgång för mig på ett tag då mina pengar ska gå till mobiltelefonen & sen ska jag ju pierca mig också.. Sen blir jag en aning fattig och får leva på knäckebröd & vatten haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0