Torsdagen 28 Januari.

En månad kvar sen är man 22år, känns ändå mer vuxet än 21 tycker jag. Men tror inte att jag kommer fylla i dom skorna heller, har väldigt svårt att få 21-års-skorna att passa mig. Ska dock göra mitt bästa, såklart.

Så igår blev det ju värsta snöfallet här i Skåne (säkert fler ställen) så plogbilarna kom förbi ganska hett kan jag tycka. Jag & Sandra mös ner oss i soffan och spenderade typ hela dagen under våra täcken och såg film efter film. Sen sov hon över en natt till, inte världens roligaste väder att köra i.

Vi vaknade idag och det var värsta solskenet utanför fönstret. Vi klädde på oss, Sandra packade ihop sina grejer, vi gick ut och jag började skotta lite samtidigt som Sandra borstade av snön från hennes bil. Sen sa vi hejdå och hon körde hem, jag gick in och hoppade i badkaret, klädde mig, föna håret och sminkade mig sen gasade jag mot Örkelljunga. Inom Statoil och sen motorvägen till Putte.

Massa mys, sen pizza och film på de (; Imorgon åker han iväg mot sin kryssningsresa, kommer hem på tisdag igen eller något så kommer kännas en aning tomt men jag har ju andra i omgivningen som fyller upp tomrummet.

Imorgon blir det fest med tjejerna bland annat, sen på lördag eller söndag ska jag träffa Jennie för filmkväll eller liknande sen rätt som det är har helgen passerat och det är onsdag så man kan träffa putte, vi firar ju fyra månader då (japp för mig är det strongt jobbat). Men jag är ju kär så (:


Kärleken.


Vänskapen.


Vänskapen.


Vänskapen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0