Torsdagen 7 Januari.

Hade Jennie på besök här efter vi varit ute och åkt pulka med våra familjer. Vi kollade på CSI och sen skulle vi starta en ny film men blev lite liv i luckan .. Gick ut och hämtade hennes hund och gick en liten sväng sen kom vi hit igen och snackade mest ...

Sen lämnade hon mig så blev jag helt fast i att läsa gamla inlägg från Bg, fick tårar i ögonen när jag läst nått inlägg just för minnena och för hur dåligt jag mådde där nere och så är min dröm typ att göra allting igen. Typ. Ta mitt pick & pack och dra iväg en längre stund och lämna allt & alla. Nej jag tror nog jag får stanna hemma i Sverige och ta ett vanligt tråkigt jobb och typ bara va..

Fast sen ska man inte vänta för länge med att leva de roliga livet, för flänga runder kan man inte göra hur länge som helst, för senare i livet vill man väl gärna ha stabilitet och ha fötterna på jorden så att man kan bilda familj och grejer. Ja för nu börjar man bli gammal och ska snart ha allt de där.. Typ.

Herregud jag är snart tjugotvå år :O
___

Nåväl har även suttit på arbetsförmedlingens hemsida och letat efter jobb, går inte såvidare bra då allting känns som man ska klara själv. Va hände med jobb för oss andra, vi som inte kommit så långt på vägen? Blir trött.. Men detta året ska jag inte ge upp, inte heller ska jag gräva ner mig för varje nekelsebrev jag får. Jag ska istället se över och fortsätta. För jag ska få ett jobb så om det är de sista jag gör!

Fast jag lägger jobbsökandet på hyllan över natten för ska snart bege mig i säng & kolla på Halloween 2 som jag & putte såg hos han härom natten men jag somnade ifrån halva så ska se om den då jag har för mig han tyckte den var bra.. Har dock inte sett någon av dom andra Halloweenfilmerna men de kan kanske kvitta..

Först ska jag fixa mig lite nattamat bestående av äggmackor, känns som det var lite längesen jag åt det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Här får ni följa min vardag.
En vilsen skåning i norrland
och allting började med att
jag 2012 backpackade i Thailand,
blev reseledare och spenderade
sommaren på underbara Skiathos
och vintern i Egypten
Sen dess har jag försökt charma
norrlänningarna med både
min dialekt och dåliga humor.

Familjen är lite långt bort, så jag
skulle också vilja gräva bort
Skåne,fast av anledning att
sen fiska upp det hit till norr.

Jag förgyllar mitt liv med
tv-serier, spännande böcker,
resor till Skåne, nätshopping,
underbara människor och lite fest.

Börjat se glaset som halvfullt,
och livet blev genast ljusare.

RSS 2.0